Ton Quatre a la Petita Sala Rosa de la Casa Museu del Voltreganès

Ton Quatre, membre del Grup d'Artistes Voltreganesos d'Avui exposa a la Petita Sala Rosa de la Casa Museu del Voltreganès. Aquesta sala s'inaugura com a altaveu per les obres dels nostres artistes més propers. Esperem que fruïu d'aquest nou espai.

 

Quadre de Ton Quatre


Últimes visites a la casa Museu del Voltreganès

Últimament hem tingut el plaer de rebre la visita de la gent del Casal d'Avis de Torelló i un grup de Terrassa anomenat COUNTRY LINE DANCE. La trobada va se molt animada i van fer una bona colla de nous amics. Veieu-ne algunes fotografies:

Grup Country 1 Grup Country ballant

Grup Torelló


Activitats previstes per aquest Nadal

La casa Museu del Voltreganès estem preparant per aquest nadal tot un seguit de tallers i activitats com són un Taller d'"atxes" per anar a "recebre" els Reis pel 4 de gener i l'entrega de premis del concurs per a escolars sobre l'Auca del Voltreguí. Mantingueu-vos connectats a aquesta web o informeu-vos-en a la casa Museu per saber-ne més.


Toni Pradell exposa a l'Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà

Toni Pradell, membre del Grp d'Artistes Voltreganesos d'Avui exposa a l'Ateneu de Sant Hipòlit. Per saber-ne més informació podeu dirigir-vos a l'Ateneu o consultar la web del grup a la següent adreça

http://www.artistesvoltreganesosdavui.com