La casa museu del voltreganès participa a la diada de les entitats de l'ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. La jornada va ser ben lluïda.

A continuació podeu veure el video promocional que n'ha fet l'ajuntament

El grup de Català de l'EA de Calldetenes ha visitat la Casa Museu del Voltreganès. Una visita molt interessant que els ha fet viatjar en el temps i recordar objectes i pràctiques quotidianes que han quedat enrera.

Llavors han caminat fins a l'ermita on Jacint Verdaguer hi va estar de vicari i es va inspirar per part de la seva gran obra 

En motiu de la festa major de Sant Hipòlit la casa museu del voltreganès ha fet una nova jornada de portes obertes. La jornada ha estat molt reeixida i en aquesta ocasió els visitants han pogut estrenar el nou sistema d'etiquetes de les peces on, mitjançant un codi QR, han pogut descobrir el secrets que guarden els objectes del museu.

 

La casa Museu del Voltreganès va tenir visites de la nostra zona, amb motiu de l'anunciat de Portes Obertes.

Ens felicitem per l'interès que dona la nostra col·lecció i serveis.

 

 

 

La jornada de Portes Obertes per la Festa Major de Vinyoles ens ha donat, una altra vegada, una agradable ocasió per compartir records i informació  amb els  nostres visitants. Veieu.ne algunes fotos.

Podeu llegir el reportage de la festa major de Vinyoles publicat al mes Osona clicant aquí