A continuació publiquem noticies i activitats que durem a terme aquest mes de juliol. Esperem que siguin del vostre interès:

 

- El proper dia 5 de juliol, al matí, es realitzarà un taller de vacances, consistent en una pujada al Morral, on es farà una xerrada sobre la Ruta dels Llebrers i els seus orígens històrics.

-Els dimarts i dijous de juliol s’atendran els tallers de manera més divertida, aprofitant l’espai de l’eixida i del pati. Qui vulgui participar-hi cal que  s’apunti aviat

- Des de la ASV “QUÈ S’HI POT FER” - Casa Museu del Voltreganès volem agrair al CAP de Sant Hipòlit que ens hagin cedit el seu espai per a realitzar al llarg dels últims mesos, la exposició sobre les “Auques dels Voltreguins”, la qual va concloure’s aquest passat mes de juny.

- De cara a aquesta tardor, en el marc de l’activitat “El Museu et visita a tu”, s’organitzarà una jornada dedicada a la gent gran a l’espai del Casal de Gent Gran de Manlleu. S’exposaran objectes antics pertanyents al fons de la col·lecció de la Casa Museu i es passaran uns audiovisuals sobre la vida quotidiana a la nostra comarca