Estimats amants de la cultura,

 

Avui ens trobem aquí per celebrar amb gran alegria i entusiasme l'èxit de la jornada de portes obertes de la Casa Museu del Voltreganès. És un moment d'orgull i gratitud per tots els qui han fet possible aquesta meravellosa experiència.

 

Durant aquesta jornada, hem obert les portes del nostre estimat museu a la comunitat, convidant a tots a descobrir els tresors que guardem amb fervor i passió. Des de les antigues peces arqueològiques fins als objectes artístics contemporanis, cada sala ens narra una història única i ens transporta en el temps.

 

Els passadissos han estat plens de rialles, admiració i converses apassionades. Les veus dels visitants ressonaven pels carrers estrets mentre descobrien els secrets que amaguen les nostres parets. L'entusiasme i l'interès que heu mostrat han omplert els nostres cors de satisfacció i ens han recordat el valor profund de preservar la nostra herència cultural.

 

Volem agrair a tots els qui han col·laborat en aquesta jornada de portes obertes, des dels voluntaris fins als membres del personal del museu. Sense el vostre suport, dedicació i esforç incansable, aquesta celebració no hauria estat possible. Sou els guardians de la memòria i els difusors de la bellesa que habita en aquest indret.

 

A més, volem expressar el nostre agraïment a tots els visitants que heu compartit aquest dia amb nosaltres. La vostra curiositat i admiració ens han inspirat i ens han recordat el poder que té l'art per connectar les persones i les cultures. El vostre entusiasme és la força vital que alimenta la nostra passió per mantenir viva la flama de la Casa Museu del Voltreganès.

 

En aquest moment de celebració, volem convidar-vos a continuar aquest viatge amb nosaltres. Aprofiteu aquesta oportunitat per seguir explorant els racons ocults d'aquesta casa plena de vida i història. La nostra porta sempre estarà oberta per acollir-vos amb els braços oberts i oferir-vos una mirada única als tresors que preservem amb dedicació.

 

Així doncs, celebrem junts aquesta jornada de portes obertes i brindem per l'èxit d'aquesta estimada Casa Museu del Voltreganès. Que la nostra passió per la cultura i el coneixement continuï creixent i inspirant les generacions futures. Junts, som capaços de mantenir viva la flama de la nostra història.

 

Moltes gràcies i que segueixi brillant la llum de la cultura!

 

Amb estima,

  1. El equip de la Casa Museu del Voltreganès